5 augustus 2016

Glasvezel Aalsmeer

Glasvezel laten aanbrengen in Aalsmeer of omstreken

Glasvezel is de afgelopen 15 jaar steeds populairder geworden. Wilt u ook glasvezel laten aanbrengen in uw woning of bedrijfsruimte in Aalsmeer? De Schans Schildersbedrijf wil u daar graag bij helpen! Dit bedrijf werkt professioneel en rekent een betaalbaar tarief. Groot voordeel van glasvezel is dat het er prachtig uit ziet en op eenvoudige manier afgewerkt kan worden. U kunt hier het beste saus voor gebruiken. Uiteraard kan De Schans Schildersbedrijf dit ook voor u verzorgen!

Brandvertragend en prettige structuur

Glasvezel werkt brandvertragend omdat het heel moeilijk kan blijven branden. Wilt u een brandveilige woning, dan is het laten aanbrengen van glasvezel dus echt iets voor u. Verder is de structuur van glasvezel ook erg mooi. Zelfs als u over het aangebrachte glasvezel heen gaat sausen blijft de structuur behouden. Is het glasvezel eenmaal aangebracht, dan hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen aan het stucwerk eronder. Glasvezel is namelijk zeer stootvast, de kans op beschadigingen is dan ook nihil.

Glasvezel AalsmeerOfferte glasvezel laten aanbrengen

Wilt u glasvezel laten aanbrengen in Aalsmeer of omstreken en bent u benieuwd naar de hoogte van de kosten? De totale kosten hangen af van onder andere het aantal vierkante meters dat voorzien moet worden van glasvezel. Wij raden u aan om vrijblijvend contact op te nemen met De Schans Schildersbedrijf. Wij kunnen een offerte maken waarin precies vermeldt staat wat de totale kosten bedragen. U zult ontdekken dat glasvezel helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Een offerteaanvraag kunt u eenvoudig indienen via onze website.

Contact  Diensten