5 augustus 2016

Glasvezel Uithoorn

Glasvezel laten aanbrengen in Uithoorn

Woont u in Uithoorn en wilt u mooi glasvezel laten aanbrengen in uw woning? Kies dan voor de expertise van De Schans Schildersbedrijf. Dit bedrijf is gespecialiseerd in schilderen en het aanbrengen van glasvezel in uw woning. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer 06 -1495 8506. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om via de website een contactformulier in te vullen. Zo kunt u ontdekken wat glasvezel laten aanbrengen in Uithoorn kost.

Wat is glasvezel?

Glasvezel wordt ook wel scan genoemd en is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Vanaf 2000 wordt het in steeds meer woningen toegepast. Glasvezel kent verschillende voordelen. Zo ziet het er erg mooi uit en is het eenvoudig af te werken met saus. Daarnaast kunnen lichte scheuren in het stucwerk eenvoudig afgeplakt worden met glasvlies. Verdere scheuren worden op deze manier voorkomen. Een ander voordeel van glasvezel is dat het een zeer brandvertragende werking heeft. Het materiaal kan namelijk amper tot niet branden. Het grootste voordeel van glasvezel is de structuur. Ook als u over het glasvezel heen gaat sausen blijft de mooie structuur behouden. Verder is glasvezel zeer stootvast. De kans dat het stucwerk beschadigt, is dan ook zeer klein.

Glasvezel UithoornProfessionele werkzaamheden

Niet elk bedrijf kan glasvezel op vakkundige wijze aanbrengen. Het is noodzakelijk dat een bedrijf kennis van zaken heeft. Als we het over De Schans Schildersbedrijf uit Uithoorn hebben dan is dat zeker het geval. Wij hebben de juiste medewerkers in huis om uw woning te voorzien van mooi glasvezel. Kies voor kwaliteit, kies voor De Schans Schildersbedrijf!

Contact  Diensten